Budapest Főváros XVIII. kerület

Gazdasági Ellátó Szolgálat

Letölthető

alkalmazott nyomtatványok

Menza program

bejelentkező felület

Legfrissebb információink


Könyvelő

Álláshirdetések


a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján

pályázatot hirdet

Budapest Főváros XVIII.kerület Gazdasági Ellátó Szolgálat

könyvelő

munkakör betöltésére.

Szülői tájékoztató

Tisztelt Szülők!

A 2023. január havi étkezési díj fizetési határideje december 16.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a beazonosíthatatlan (a számla összegétől eltérő befizetés, téves azonosító, azonosító hiánya) vagy a fizetési határidőn túl beérkezett utalásokat nem áll módunkban figyelembe venni (az összeget visszautaljuk). A fizetési határidő napján éjfélig beérkező utalásokat tudjuk elfogadni.

A befizetést elmulasztók részére 2023. január hónapra utólagos befizetésre nincs lehetőség, ezért kérjük fokozottan figyeljenek a fizetési határidő betartására.

Tisztelt Szülő!

Tájékoztatjuk, hogy gyermeke intézményi étkezési térítési díját 2021. január 1.-től kizárólag banki átutalással vagy a Menza rendszeren belüli internetes bankkártyás fizetéssel teljesítheti.

Az átutalásos számla minden hónap harmadik munkanapjáig kiállításra kerül (az online fizetést választók részére is átutalásos számla kerül kiállításra). A számla elkészültéről rendszerünk egy automatikus értesítést küld az Ön által megadott e-mail címre elektronikus levélben. A fizetési határidő lejárata előtt öt illetve kettő nappal rendszerünk emlékeztető e-mailt is küld. Az utalás beazonosítása érdekében utaláskor minden esetben a számla azonosítóját a megadott formátumban az utalás közlemény rovatában kötelező feltüntetni, valamint a pontos összeg átutalása szükséges kerekítés nélkül. A beazonosíthatatlan vagy a fizetési határidő után indított utalások összege visszautalásra kerül az utalást kezdeményező bankszámlaszámra.

A fizetési határidő napján éjfélig kezdeményezett utalásokat fogadja el rendszerünk. A befizetést elmulasztók részére utólagos befizetésre nincs lehetőség, ezért kérjük fokozottan figyeljen a fizetési határidő betartására.

A téves utalások elkerülése érdekében javasoljuk az online felület (18gesz.eny.hu) használatát, ahol a befizetés azonnal bankkártyás fizetéssel költségmentesen megtehető.

Amennyiben nem kapja meg a hónap elején a számla kiállításáról szóló értesítő e-mailt kérjük, ellenőrizze levelezőrendszere beállításait, mert előfordulhat, hogy az e-mail a SPAM (kéretlen levelek) mappába érkezik.

Az alábbi linkre kattintva segítséget kaphat a szűrők beállításához. spam

Ha esetleg mégsem találná meg az értesítőt, jelezze a GESZ élelmezési csoportja felé az alábbi elérhetőségeken a fizetési határidő lejárata előtt, hogy tudjunk Önnek segíteni.

Telefon: (06 1) 296-1488

E-mail: etkezeslemondas@gesz.bp18.hu

A 100%-os kedvezményben részesülő gyermekek részére a következő havi étkezést minden hónap 24. napjáig az etkezesrendeles@gesz.bp18.hu e-mail címre küldött levéllel kell megrendelni. A levélben kérjük megadni a gyermek nevét, az iskolát, az osztályt és az étkezés típusát. Tekintettel arra, hogy az étkezést minden esetben a következő hónapra rendeljük meg kérjük a kedvezményt biztosító határozat lejárati idejére fokozottan figyeljen és időben gondoskodjon az új határozat megküldéséről a kedvezmény folyamatos biztosítása érdekében. (Nem szükséges a „nullás” számlák aláírása, a megrendelés nem igényel személyes megjelenést!)

A már befizetett étkezés lemondására online felületen, e-mailben és telefonon van lehetőség 7:30-9:00 óráig a következő munkanapra. Lemondás visszavonására kizárólag a GESZ élelmezési csoportjának ügyintézői jogosultak azokra az étkezésekre vonatkozóan melyek még nem kerültek számlában jóváírásra. Az étkezés vissza rendelésére csak az e-mailben beérkezett kérelmeket tudjuk elfogadni a fenti határidő betartásával.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a reggel 9 óráig bejelentett módosítást a követő étkeztetési naptól tudjuk érvényesíteni, a 9 óra után beérkező jelzések esetén a módosításra 1 munkanappal későbbi időponttól van lehetőség. A lemondott étkezések térítési díját a következő havi étkezés fizetendő térítési díjában jóváírjuk.

Megszakítás