www.gesz18.hu

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Intézményi információk

 

Óvodánk családi házas, kertvárosi környezetben, erdő szomszédságában található. Tágas, esztétikusan berendezett csoportszobák, kiszolgálóhelyiségek, tornaterem, hatalmas, jól felszerelt udvar, többéves szakmai gyakorlattal rendelkező, gyermekszerető, a gyermeki személyiséget tisztelő óvodapedagógusok várják a gyermekeket. Eddigi óvodai gyakorlataink, tapasztalataink, környezeti adottságaink, valamint a tárgyi, illetve a személyi feltételeink határozzák meg nevelésünk alapjait.

Fő profilunk az egészséges életmódra, az egészséges életvitel igényére való nevelés, különös tekintettel a mozgásfejlesztésre, a mozgáslehetőségek folyamatos biztosítására, valamint az érzelmi alapigények kielégítésére. Céljaink a gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlődésének biztosítása, személyiségük kibontakoztatásának elősegítése az életkori és egyéni sajátosságok, valamint eltérő fejlődési ütemük figyelembevétele.

Befogadó szemléletünk elősegíti a sajátos nevelési igényű gyermekeink nevelését, állapotuknak és egyéni sajátosságaiknak megfelelő külső szakemberek által is támogatott fejlesztését.


 

 

Hírek röviden